februari 27, 2017

Lachworkshops

 
Volwassenen lachen ongeveer 15x per dag. Kinderen daarentegen lachen bijna 300x per dag!

Hoe meer je lacht, hoe beter je leert en presteert. Omdat kinderen veel meer lachen, presteren zij makkelijker en leren zij beter dan wij als grote mensen.

Wat gaan we doen?

lach workshop organiseren almere

Tijdens de lachworkshop leer je opnieuw verbinding te maken met anderen door samen te lachen.

We leren weer lachen zonder reden én hebben plezier. De beste beleving van een lachworkshop is daarbij in een groep. Het allerleukste is namelijk samen pret maken.

Want weet je nog, vroeger? Dat je samen met iemand de slappe lach had? Heel vaak weet je nog met wie dat was. Hoe grappig is dat? Maak meer verbinding door te lachen met anderen. Met deze lachworkshop ervaren we dit opnieuw!

Lachworkshop work-out

De lachworkshop is lekker hard werken: vol energie de buikspieren trainen en heerlijk ontspannen eindigen. We gaan lachen zonder reden, gewoon zoals kinderen dit doen. Omdat we dit niet gewend zijn is het een interessante oefening die veel plezier geeft.

Tijdens de workshop worden verschillende oefeningen aangereikt om de lach vol goede intentie te ervaren. We gaan actief aan de slag. Het is dus fijn als de deelnemers openstaan voor nieuwe mogelijkheden!


Wil je een lachworkshop organiseren voor jouw feestje?

Vraag gratis een offerte aan


De opbouw van de Lachworkshopslachen workshop feesten bijeenkomsten vrijgezellenfeest

Een standaard lachworkshop duurt ongeveer 1 uur en begint met een korte introductie en uitleg van wat we gaan doen. Daarna gaan we lekker aan de slag met het beoefenen van lachen zonder reden.

  • Eerst doen we een aantal opwarm-oefeningen, die zijn ontwikkeld om alvast voorzichtig de lach in te zetten en warm te worden.
  • Daarna gaan we lachoefeningen en lachspelletjes doen, zoals de ‘Start-de-lach’, de ‘Argument-lach’ en de ‘Lach-wave’!
  • We kunnen energiek afsluiten met bijvoorbeeld de jackpot-lach of de rode loper. Of afsluiten met een korte, eenvoudige lachmeditatie waarbij we staand, zittend of liggend na de lach de ontspanning ervaren. Deze afsluiting is mede afhankelijk van de plaats, de groep en het vervolg van de dag of avond.

De lachworkshop is uit te breiden naar 1,5 tot 2 uur; met lesmateriaal en nog meer interactieve oefeningen, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om hun creativiteit in te zetten.

Ik wil een lachworkshop organiseren:

Voor Particulieren     Voor Bedrijven


Meer informatie? Bekijk ook eens:

Lachworkshop voor particulieren

Deze workshop is super voor familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten of vriendinnendagen. Lees meer over deze lachworkshop >

 

Lachworkshop voor bedrijven

Deze lachworkshop is heel geschikt voor bedrijven als onderdeel van een teambuildingsdag. Lees meer over deze lachworkhop >