27 februari 2017

Lachworkshops

Opzoek naar een energieke invulling voor jouw feestje? Met de lachworkshop worden de spieren flink aan het werk gezet!

Wat gaan we doen?

lachen met de lachworkshop

  • Opnieuw verbinding maken door samen te lachen;
  • Non-stop lachen zonder reden;
  • Ontzettend veel plezier hebben.

De lachworkshop is lekker hard werken. We gaan vol energie de buikspieren trainen en heerlijk ontspannen eindigen. We gaan weer lachen zonder reden, gewoon zoals kinderen dat doen. Omdat we dit niet meer gewend zijn is dit een interessante oefening die veel plezier geeft. Gewoon lachen dus!

De beste beleving:
Tijdens de workshop worden verschillende oefeningen aangereikt om de lach vol goede intentie te ervaren (lees verder op deze pagina). De beste beleving van een lachworkshop is daarbij in een groep van minimaal 8 personen. Het allerleukste is namelijk samen pret maken.

Want weet je nog, vroeger? Dat je samen met iemand de slappe lach had? Heel vaak weet je nog met wie dat was. Hoe grappig is dat? Maak meer verbinding door te lachen met anderen. Met deze lachworkshop ervaren we dit opnieuw.

Vraag gratis een offerte aan

 


 De opbouw van de Lachworkshopslachen workshop feesten bijeenkomsten vrijgezellenfeest

Een standaard lachworkshop duurt ongeveer 1 uur en begint met een korte introductie en uitleg. Daarna gaan we lekker aan de slag:

  • Eerst doen we een aantal opwarm-oefeningen, die zijn ontwikkeld om alvast voorzichtig de lach in te zetten (en warm te worden).
  • Daarna gaan we lachoefeningen en lachspelletjes doen, zoals de ‘Start-de-lach’, de ‘Argument-lach’ en de ‘Lach-wave’!
  • We kunnen energiek afsluiten met bijvoorbeeld de jackpot-lach of de rode loper. Of afsluiten met een korte, eenvoudige lachmeditatie waarbij we staand, zittend of liggend na de lach de ontspanning ervaren. Deze afsluiting is mede afhankelijk van de plaats, de groep en het vervolg van de dag of avond.

Veel lachen op je feestje?
Vraag gratis een offerte aan (of neem contact op) voor:

Particulieren     Bedrijven

De lachworkshop is uit te breiden naar 1,5 tot 2 uur; met lesmateriaal en nog meer interactieve oefeningen, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om hun creativiteit in te zetten.


Meer informatie? Bekijk ook eens:

Lachworkshop voor particulieren

Deze workshop is super voor familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten of vriendinnendagen. Lees meer over deze lachworkshop >

 

Lachworkshop voor bedrijven

Deze lachworkshop is heel geschikt voor bedrijven als onderdeel van een teambuildingsdag. Lees meer over deze lachworkhop >