Lachen verbindt dus lach samen!
8 februari 2021

Jongeren

Jongeren willen lachen

Jongeren willen lachen in deze tijd van binnen blijven. Lachen verbindt want als je samen lacht dan heb je samen lol. En het leuke is dat je de lach voor de humor uit laat gaan tijdens een lachworkshop.

Fake it until you make it

Ons lichaam kent het verschil namelijk niet tussen echt lachen en nep lachen. Als je een glimlach van oor tot oor doet en je lacht daarbij enthousiast dan gaat je lichaam endorfine aanmaken. Endorfine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Door dat stofje voel je je blijer en vrolijker.

Go first

Wees pro-actief in plaats van re-actief! Wacht dus niet op een ander om te gaan lachen. Je hoeft niet vermaakt te worden met een leuke mop of een stand-up comedian. Lach en wordt vrolijk! Zo simpel kan het zijn.


GRATIS Online Lachworkshop

– Nog geen nieuwe datum bekend –

16:30 tot 17:15 uur

klik HIER om naar Google-meet te gaan

Download: > voor Android > voor IOS

Lachen wanneer het jullie uitkomt? Lees hieronder verder. Wil je gewoon een goed gesprek check dan www.vraaggewoon.nl


Samen lachen is het leukst

Wil je op een andere dag een keer online lachen?

Samen met je vrienden, je klasgenoten, je familie, je clubgenoten, de scouting club, je mede-cursisten, je voetbalteam of bedenk zelf een groepje mensen.

No-brainer

In normale tijden kost een lachworkshop tot en met 25 personen €375,- Dat is €15,- per persoon.

Omdat ik nu niet in mijn auto hoef te stappen om naar een groep toe te gaan doe ik een aanbieding van €10,- per persoon. Maar voor jullie -om positief te blijven en plezier te beleven- heb ik een fantastische aanbieding!

Fantastische AANBIEDING

Samen lekker een half uur lachen en langer als het leuk is voor maar €5,- per persoon met een minimum van €50,-. Zorg dus voor minimaal 10 mensen (*) en meld je aan!

(*) Boven de 10 personen betaalt iedereen €5,- Jij krijgt van mij een betaalverzoek (tikkie) en na bijschrijving op mijn rekening stuur ik een link voor de online lachworkshop.

Heb je zelf niet meteen het hele bedrag beschikbaar zorg dan dat je de mensen van jouw groep eerst aan jou hebt laten betalen. Of vraag iemand van je familie of groep. Jullie kunnen dan onderling verrekenen.

    Ja dat vind ik leuk; ik vul meteen het formulier in!