27 februari 2017

Lachworkshop Particulieren

Heb je een verjaardag, vrijgezellenfeest of een familieweekend? Dan is het erg leuk om samen veel te lachen.


Waarom een lachworkshop?

workshop familiefeest vrijgezellenfeest bijeenkomst workshop lachen

Samen lachen zorgt voor een krachtige verbinding. Het bevordert de saamhorigheid en creëert een sterke band, zelfs als je elkaar niet kent.

Als je elkaar wél kent, maakt lachen jullie connectie alleen maar groter. Denk maar aan de momenten dat je samen de slappe lach had. Hoe voelde dat?

Door de luchtige aanpak is de lachworkshop geweldig als vrienden / vriendinnen-uitje, vrolijke cursus, vrijgezellenfeest, óf voor feesten waar de genodigden elkaar niet kennen.

Ook bij familiebijeenkomsten, met leeftijden van “piep naar stok”, wordt veel genoten van de lach. De lachende ouderen genieten volop van de lachende jongeren en vice versa.

Inhoud Lachworkshop:

  • Eerst doen we een aantal opwarm-oefeningen, die zijn ontwikkeld om alvast voorzichtig de lach in te zetten (en warm te worden).
  • Daarna gaan we lachoefeningen en lachspelletjes doen, zoals de ‘Start-de-lach’, de ‘Argument-lach’ en de ‘Lach-wave’!
  • We kunnen energiek afsluiten met bijvoorbeeld de jackpot-lach of de rode loper. Of afsluiten met een korte, eenvoudige lachmeditatie waarbij we staand, zittend of liggend na de lach de ontspanning ervaren.

    Deze afsluiting is mede afhankelijk van de plaats, de groep en het vervolg van de dag of avond.

Denk je dat een lachworkshop een leuke aanvulling is op jouw feestje?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button. Bellen mag ook (06-51534255)!
 

Vraag gratis een offerte aan
 

Toch liever meer informatie? Klik dan hier voor meer informatie over de lachworkshop >>
 
Lees ook: Rene Dekker: “Een aanrader voor een workshop, energizer of feestje.”
 


Inhoud lachworkshop:

Tijdens de workshop worden verschillende oefeningen aangereikt om de lach vol goede intentie te ervaren. Wat we precies gaan doen lees je hieronder:

  1. Even voorstellen;
  2. Opwarm-oefeningen;
  3. Diverse vrolijke lachoefeningen en spelletjes;
  4. Een actieve of ontspannende afsluiting;
  5. Elkaar leren kennen, veel actie en heel veel plezier beleven.

Gewoon Lachen verzorgt met alle plezier een workshop bij jou thuis of op een feestlocatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de contactpagina.
 


Aanvullende informatie lachworkshop

Tijdsduur: Een lachworkshop duurt ongeveer één uur. Dit kan altijd ingekort of uitgebreid worden, afhankelijk van jullie programma.

Kosten van de lachworkshop:  De kosten variëren voor kleine en grote groepen. Verder zijn ze afhankelijk van het tijdstip en de reistijd.
Als richtprijs kun je ongeveer uitgaan van € 24,50 (p.p.p.u).

Groepsgrootte: De groepsgroottes variëren van 8 tot 30 mensen. Ben je met een grote groep of zoek je iets voor teambuilding of een seminar? Kijk dan eens bij lachworkshop voor bedrijven.

Trainer: De lachworkshop wordt door mij, Martin Kuijper, verzorgd. Ik ben een gecertificeerd trainer (Laughter Yoga Leader of Lachcoach).
 


Offerte voor particulieren

Wil je een lachworkshop op kantoor, thuis of bij uw vereniging ? Laat dan uw wensen achter en ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend een offerte op maat.