februari 27, 2017

Lachworkshop Particulieren

Lachworkshop particulieren

Heb je een verjaardag, vrijgezellenfeest, vriendinnen-weekend of bijvoorbeeld een familiefeest? Weet dan dat het heel erg leuk is om gewoon lekker te lachen met z’n allen! Ik verzorg de workshop met alle plezier bij jou thuis of op je feestlocatie.

Superstart

Met elkaar lachen maakt je fit, maakt je fris en zorgt voor een krachtige verbinding met veel plezier en geeft de rest van de dag lol en napret. Begin met een superstart van je dag of feest met de Lachworkshop!

Bij een vrijgezellenfeest kent de aanstaande bruid of bruidegom meestal iedereen, maar de genodigden kennen elkaar wellicht niet allemaal. Met de lachworkshop is dat snel opgelost. Tijdens de bruiloft kan er dan nog eens nagelachen worden. Wat is hierop uw antwoord? “Ja-ha-ha”!

Familiebijeenkomsten met leden in de leeftijd van “piep naar stok” hebben reuze lol. De lachende ouderen genieten volop van de lachende jongeren en vice versa.

Inhoud lachworkshop

  • Even voorstellen
  • Opwarmen
  • Diverse vrolijke lachoefeningen
  • Actieve of ontspannende afsluiting
  • Actie, heel veel pret, elkaar leren kennen

Tijdsduur

Een lachworkshop duurt ongeveer een uur. Dit kan altijd ingekort of uitgebreid worden afhankelijk van jullie programma.

Kosten van de lachworkshop

De kosten variëren voor kleine en grote groepen en zijn afhankelijk van tijdstip, reistijd, en dergelijke. Als richtprijs kun je € 24,50 per persoon per uur als uitgangspunt nemen.

Groepsgrootte

Lachen werkt aanstekelijk, dus om in een korte workshop de lach goed te ervaren is het belangrijk dat er een groep is. De groepsgroottes variëren van 8 tot zo’n 30 mensen.

Ben je met een grote groep of zoek je iets voor teambuilding of een seminar? Kijk dan bij de lachworkshop voor Bedrijven.

Trainer

De lachworkshop wordt door mij verzorgd. Ik ben gecertificeerd trainer (Laughter Yoga Leader of Lachcoach). Wil je meer over mij weten klik dan op Contact

Offerte voor particulieren

Wilt u een lachworkshop op kantoor, thuis of bij uw vereniging ? Laat dan uw wensen achter en ontvang binnen 48 uur gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

De lachworkshop is bij uitstek geschikt om met vrienden, vriendinnen en familie op een unieke manier plezier te maken. Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde trainer krijg je een heuse work-out waarbij je lachspieren danig worden geoefend.

Beleef ook dikke pret met de lachworkshop. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Aanvraagformulier Particulier