Lachen verbindt dus lach samen!
27 februari 2017

Wat is een lachworkshop?

Opzoek naar een energieke invulling voor jouw feestje? Met de lachworkshop worden de spieren flink aan het werk gezet.

Wat gaan we doen?

lachen met de lachworkshop

  • Opnieuw verbinding maken door samen te lachen;
  • Non-stop lachen zonder reden;
  • Ontzettend veel plezier hebben.

De lachworkshop is lekker hard werken. We gaan vol energie de buikspieren trainen en heerlijk ontspannen eindigen. We gaan weer lachen zonder reden, gewoon zoals kinderen dat doen.

De beste beleving:

De beste beleving van een lachworkshop is daarbij in een groep van minimaal 8 personen. Het allerleukste is namelijk samen pret maken.

Want weet je nog, vroeger? Dat je samen met iemand de slappe lach had? Heel vaak weet je nog met wie dat was. Hoe grappig is dat? Maak meer verbinding door te lachen met anderen. Met deze lachworkshop ervaren we dit opnieuw.
Vraag gratis een offerte aan


 De opbouw van de lachworkshoplachen workshop feesten bijeenkomsten vrijgezellenfeest

Een standaard lachworkshop duurt ongeveer 1 uur en begint met een korte introductie en uitleg. Daarna gaan we lekker aan de slag:

 • Eerst doen we een aantal opwarm-oefeningen, die zijn ontwikkeld om alvast voorzichtig de lach in te zetten (en warm te worden).
 • Daarna gaan we lachoefeningen en lachspelletjes doen, zoals de ‘Start-de-lach’, de ‘Argument-lach’ en de ‘Lach-wave’!
 • We kunnen energiek afsluiten met bijvoorbeeld de jackpot-lach of de rode loper. Of afsluiten met een korte, eenvoudige lachmeditatie waarbij we staand, zittend of liggend na de lach de ontspanning ervaren. Deze afsluiting is mede afhankelijk van de plaats, de groep en het vervolg van de dag of avond.

Veel lachen op je feestje?
Vraag gratis een offerte aan (of neem contact op) voor:

Particulieren     Bedrijven     Scholen

De lachworkshop is uit te breiden naar 1,5 uur; met lesmateriaal en nog meer interactieve oefeningen, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om hun creativiteit in te zetten.


Aanvullende informatie lachworkshop

Tijdsduur: Een lachworkshop duurt ongeveer één uur. Dit kan altijd ingekort of uitgebreid worden, afhankelijk van jullie programma.

Kosten van de lachworkshop: De kosten variëren voor kleine en grote groepen. Verder zijn ze afhankelijk van het tijdstip en de reistijd.
Als richtprijs kun je ongeveer uitgaan van € 24,50 (p.p.p.u).

Groepsgrootte: De groepsgroottes variëren van 8 tot 30 mensen. Ben je met een grote groep of zoek je iets voor teambuilding of een seminar? Kijk dan eens bij lachworkshop voor bedrijven.

Trainer: De lachworkshop wordt door mij, Martin Kuijper, verzorgd. Ik ben een gecertificeerd trainer (Laughter Yoga Leader of Lachcoach).


 

Inhoud lachworkshop:

Tijdens de workshop worden verschillende oefeningen aangereikt om de lach vol goede intentie te ervaren. Wat we precies gaan doen lees je hieronder:

 1. Even voorstellen;
 2. Opwarm-oefeningen;
 3. Diverse vrolijke lachoefeningen en spelletjes;
 4. Een actieve of ontspannende afsluiting;
 5. Elkaar leren kennen, veel actie en heel veel plezier beleven.

Gewoon Lachen verzorgt met alle plezier een workshop bij jou thuis of op een feestlocatie. Heb je een vraag? Ga dan naar de contactpagina.


Meer informatie? Bekijk ook eens:

Lachworkshop voor particulieren

Deze workshop is super voor familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten of vriendinnendagen. Lees meer over deze lachworkshop >

 

Lachworkshop voor bedrijven

Deze lachworkshop is heel geschikt voor bedrijven als onderdeel van een teambuildingsdag. Lees meer over deze lachworkhop >

 

Lachworkshop voor scholen

Deze lachworkshop is heel geschikt voor scholen als onderdeel van bijv. een gezondheidsdag. Lees meer over deze lachworkhop >