Lachen verbindt dus lach samen!
27 december 2021

Wie jarig is trakteert!

Er gaat nogal eens een verjaardag voorbij van mij. 4 januari is mijn verjaardag en dat is dan vlak na de feestdagen. Mensen waren op wintersport of hadden al allerlei afspraken staan. Je weet wel; nieuwjaarsreceptie hier, ouders of grootouders bezoeken daar. Daar komt bij dat ik mijn verjaardag ook niet zo spannend vind dus was ik ook nog wel eens aan de late kant om mensen uit te nodigen. Maar goed, nu dus al 2 jaar een nieuw fenomeen, iets met mondkapjes, lockdown en andere boeiende en vermoeiende zaken. En dus…

Ik wil lachen!

Lachen verbindt dus dat is wat ik met jullie wil doen. En omdat niet iedereen in mijn huis past lijkt het me een tof idee om samen online te gaan! Doe je mee? Het is uiterst eenvoudig. Ik ben lachcoach en neem jullie lekker een uurtje mee in samen lachen zonder reden. Ik leg uit, licht toe en doe voor. En jij? Jij hoeft niet na te denken, je doet gewoon lekker mee.

Dit is de link naar de online sessie: https://meet.google.com/ubp-cmqr-vty

Datum: 4 januari 2022

begint 16:00 uur en een uurtje later zijn we klaar.

Zonder mondkapje

Want ik wil je (glim)lach zien! Zien lachen doet lachen en samen lachen is nog leuker. Tot 4 januari om 4 uur šŸ™‚