Lachen verbindt dus lach samen!
4 maart 2018

Gewoon Lachen bekend van radio en televisie

Het is nieuws, bekend van radio en televisie!

Bekend van radio en televisieWat ben ik blij om te kunnen zeggen: “bekend van radio en televisie”. Want dat betekent dat meer en meer mensen bekend worden met de positieve effecten van lachen. En hoe meer mensen de lach laten klinken hoe gelukkiger we allemaal worden. Lachen is het beste medicijn want in de bijsluiter staan geen negatieve bijwerkingen en de lach is zonder recept verkrijgbaar.

NPO1 – Mirthe wordt gecoached op de Dag van de Lach (mei 2021)

Te leuk, hier het filmpje van het vroege interview (05:53 uur!) bij Mirthe van het programma Fris! op NPO1 van de KRO-NCRV. Elke eerste zondag van de maand mei is het wereldlachdag (worldlaughterday) Duurt een minuutje of 4. Die tijd heb je vast over voor positiviteit, ja toch? Tot Lachs!

100%NL – Barry Paf en Samantha Steenwijk krijgen LIVE Lachtherapie! (jan 2021)

‘Wat een heerlijke lach’! Samantha Steenwijk kwam gezellig even langs bij De Barry Paf Show. Live in de uitzending kregen ze lachtherapie! Het was lachen, gieren, brullen op 100% NL. Bekijk hieronder het hilarische fragment! 

100pnl-Barry-Paf-Samantha-Steenwijk-Lachtherapie

Radio 538 – Lachclinic met Gewoon Lachen 2 minuten (maart 2018)

Evers-Staat-Op-Radio538

 

NPO Start – Anti Pest Club (sept 2019)

anti pest club

Ik vind m leuk! En jullie? Kijk en reageer. In plaats van OM elkaar lachen mag er veel meer MET elkaar worden gelachen. De anti pest club vind dat ook! (Op 15:10 komt de lachkoning met de workshop)

Televisie Omroep Flevoland 1,5 minuut over Lachclub Almere (februari 2018)

Radio Omroep Flevoland 15 minuten over Lachclub Almere (februari 2018)

Lachclub Almere opende op 24 februari 2018 de deuren. Voor Omroep Flevoland reden genoeg om Lachcoach Martin Kuijper te interviewen over samen lachen.

Lachworkshop bij Serious Request 2016 met als Thema “Laat ze niet stikken”

Het doel in 2016 is aandacht voor longontsteking want deze ziekte eist jaarlijks zo’n 900.000 jonge slachtoffers in oorlogsgebieden in Afrika. Deze ‘stille ramp’ speelt zich vooral af in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara. Saskia van Velzen en Martin Kuijper waren als lachcoach aanwezig. Samen met radiopresentator Barend van Deelen en anderen lieten zij de lach klinken want lachen is niet zo vanzelfsprekend als je longontsteking hebt. Dus gezond zijn en kunnen lachen is een groot goed!