Lachen verbindt dus lach samen!

Is lachen echt zo gezond vraagt Omroep Flevoland

Is lachen echt zo gezond?

Lachclub Almere opent op 24 februari 2018 de deuren in Buurthuis EveNaarHuis te Almere-Buiten om samen gezond te lachen. Voor Omroep Flevoland reden genoeg om Lachcoach Martin Kuijper te vragen om deze en andere vragen te beantwoorden. Hoe leuk om naar Lelystad te mogen afreizen en daar mijn auto te parkeren en een interview te geven. Niet wetende dat ik recht voor de studio geparkeerd sta loop ik naar binnen, meld mij bij de receptie en krijg een kopje koffie. Eénmaal in de studio zie ik door één van de ramen mijn auto met bedrijfslogo staan. Het gesprek moet nog beginnen en ik heb het nu al naar mijn zin.

Serieuze vragen

Odeke en Jeroen stellen serieus vragen en voor ik het weet zit het eerste deel van het interview er op. Na een korte onderbreking voor nieuws en reclame vervolgen wij ons gesprek. Onderstaand de opnamen van bij elkaar ongeveer 15 minuten. Ga er eventjes voor zitten en mocht je daarna zin hebben om mee te lachen meld je dan aan voor een volgende keer. Tot lachs!