Lachen verbindt dus lach samen!

Lekker lachen

Lekker lachen met de lachworkshop

Bieb JansenMijn vriend gaf aan dat hij voor zijn 50e verjaardag geen poespas wilde, geen leuke sketches, geen ABC’tjes, maar gewoon lekker thuis omringd door familie en vrienden.

Een 50e verjaardag is echter geen mijlpaal om aan je voorbij te laten gaan als was het elke andere verjaardag.

Ik wilde toch voor een bijzonder en memorabel moment zorgen. Gezien mijn vriend zeer sportief is, heb ik eerst gekeken naar allerlei sportieve workshops. Iedere keer kwam ik echter tot de conclusie dat een sportieve activiteit niet haalbaar was.

In sommige gevallen kon oma dan niet meedoen, hoewel ik oma graag een keer beschoten had met paintballverf. In andere gevallen kon het jongste neefje niet meedoen vanwege het moeten besturen van een voertuig of het leveren van een behoorlijke krachtsinspanning. Toen wist ik dat ik iets anders moest zoeken.

Na wat omwegen kwam ik op het idee van een lachworkshop, want wie houdt er nou niet van lekker lachen? Met een grote grijns op het gezicht stond lachcoach Martin aan de deur. Na een korte opwarmronde om onze lachspieren warm te draaien heeft Martin ons middels verschillende grappige oefeningen een enorm leuke middag bezorgd.
 

“Eén van de leukste verjaardagscadeaus”

We zijn er toe aangezet om de meest rare, grappige en enge lachjes in onszelf te ontdekken. Ook zijn we er toe uitgenodigd om op een denkbeeldige catwalk onze meest lachwekkende imitatie van een beroemdheid uit te beelden.

Zelfs oma kreeg ons aan het lachen met haar imitatie van de Queen Mother. Dat had ik voor geen goud willen missen!

En mijn vriend? Mijn vriend vond het één van de leukste verjaardagscadeaus tot nu toe. Wat is er nu leuker dan gezellig te lachen en ontspannen met dierbaren om je heen?

Wil je even ontspannen, de sores van alle dag achter je laten of heb je iets te vieren? Dan weet lachcoach Martin je breedste glimlach tevoorschijn te toveren.
 

Absoluut een aanrader!

– Bianca Jansen

gewoon lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.