Lachen verbindt dus lach samen!

Lachvideo bekijken van Gewoon Lachen

LachvideoLachvideo met veel plezier gemaakt

In mei heb ik mij met overtuiging ingezet voor de opnamen van een leuke Lachvideo. De video duurt minder dan een minuut dus geniet er even van en stuur vooral een mailtje om een aanvraag te doen. Ik kom graag naar je toe.

Wil je meer filmpjes kijken of een interview lezen zodat je een beter idee krijgt bij een lachworkshop? Klik dan om naar de diverse media te gaan.

Lachen met Gewoon Lachen

Lachen met Martin van Gewoon Lachen is niet zo gewoon. Het is bijzonder en het is bijzonder leuk. Lachen met vrienden of lachen met collega’s; het is altijd super leuk om te doen. Want lachen kent alleen maar voordelen. Dus je hebt niet alleen veel plezier maar het is ook nog eens bijzonder goed voor je!

Waarom dan gewoon lachen?

De lachvideo laat zien dat je vooral niet moeilijk moet doen of serieus. Volwassen mensen zijn vaak te serieus geworden en te kritisch…

“Je kunt toch niet zomaar lachen” hoor ik vaak aan het begin van de workshop. Dat kan dus wel. Gewoon een kwestie van het kritisch denken als volwassene even een uurtje uit te zetten. Terug naar het simpelweg plezier maken zonder oordelen en zonder verlegenheid of schaamte. Dat bedoel ik met ‘gewoon’.

Wetenswaardig en wetenschappelijk onderbouwd

Tijdens een workshop vertel ik allerlei wetenswaardigheden over de lach die ook wetenschappelijk zijn onderbouwd. Lachen is een hele serieuze zaak voor wetenschappers en wij zetten die onderzoeken in om de lach te ervaren in al zijn eenvoud en met al zijn positieve effecten.

Lach dus gewoon

“A laugh a day keeps the doctor away” is een mooi gezegde. En wetenschappelijk bewezen. Zo kan ik nog vele gezegdes en spreekwoorden aanhalen maar dat is wellicht een goed idee voor een andere blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.